Sunday, August 26

Kau

Jangan berani kata, lafaz mahupun tulis sebarang rasa rindu kau ke aku kerana aku ambil serius tentang itu.

Aku akan pastikan setiap yang bersama kau bantu aku meluahkan rasa rindu aku kepada kau dengan perlahan.
Perlahan. Ya perlahan.
Biar ia perlahan menyelinap masuk dan kemudiannya jika diizinkan Tuhan akan sampai rindu itu di hati kau.

Ini kerana aku pasti akan rindukan kau semula jika kau rindukan aku.

28 comments:

  1. tampaknya kau kecewa besar nie. :P

    ReplyDelete
  2. Jiwangnya. Maigawd.
    Begini lah gayanya kalau Ninaa dah rindu-rinduan.

    ReplyDelete
  3. aku selalu rindukan kauuu , tapi kau tk pernah sedar . me iz sad :(

    ReplyDelete
  4. Betul ke kalau kita rindu orang tu,orang tu rindu kita balik :(

    ReplyDelete
  5. masalah nya
    aku tak RINDU kau.


    bole BAGI BBPIN?
    kahkahkah BAGI B.A.G.I

    ReplyDelete
  6. Safiah, kalau org tu aku, ya betul. Aku pasti akan rindukan kau semula jika kau rindu kan aku.

    Post ini aku tujukan untuk semua bebi-ku di twitter. Gadis Garang-konon, Iqa Gojes-busuk, Ayuz Bunga-cempaka. :D

    ReplyDelete
  7. Oh, sayang kau bebi.

    *Kenyit-kenyit mata*

    ReplyDelete
  8. Aku terbayang ada perkataan rindu terselit sepit mlepasi rongga lubang ujung jarum jahit...

    ReplyDelete
  9. Lelaki dengan perempuan bila bicara tentang hati, perasaan dan cinta kan menggunakan 2 bahasa yang berbeza.. XD

    ReplyDelete
  10. Yeah!! welcome back..aku cuti seminggu..baru arini baca entry2 kau..:D

    ReplyDelete
  11. entry untk aku takda...kahkah

    setiap orang ada sense,mna tau rindu tu betol-betol sampai..aww aww

    ReplyDelete
  12. Ini untuk semua bebi yang pernah bermesra dengan aku sebenarnya. :*

    ReplyDelete
  13. slmt hari raya awk..hehe

    ReplyDelete
  14. Untuk chopikos a.k.a bidadari besi takde ehh kak Nina? :'(
    *lari dari sini*

    ReplyDelete
  15. Rindu sesuatu yang abstrak.Dont u think?

    *blogger baru*

    ReplyDelete
  16. baru berkesempatan menjenguk sini .

    rindu juga .

    ReplyDelete
  17. fuh fuhh..
    ku hembus bayu rindu buatmu..ekekekeke

    ReplyDelete
  18. tetiba nak rasa rindu-rindu jugak..tp tatw nak rindu sape ntah hehe (*,^)

    ReplyDelete
  19. Rindu itu takkan pernah habis. *hai ninaa? Hiks ;)

    ReplyDelete
  20. Rindu pada yang merindui, bahagia. Rindu pada yang tak mengingati, hampa.

    ReplyDelete
  21. knon mcm blger power-2 lh ko nih x reply komen org?
    klu stkat tlis ayt bdo 2-3 baris aku pun bleh cme mls nk bdokn dri.

    ReplyDelete
  22. rinduuuu rinduuu serindu rindunyaaaaa~~

    ReplyDelete