Friday, May 18

#57

Pengecut.
Aku memang pengecut
Dan aku tahu kau dengar
Dari mulut dia dan juga dia.

Mohon semua celaka-kan diri sendiri.
Mohon semua bangsat-kan diri sendiri.

22 comments:

  1. grr..
    aku tak maw mengcelakakan diri
    aku tak maw mengbangsatkan diri

    pastikan dia mendengar yg sebenar dari mulut sendiri

    ReplyDelete
  2. speechless
    *tepuk2 bahu kau*
    :)

    ReplyDelete
  3. Buat jahat, dibalas jahat.
    Setimpal juga berbuat baik dibalasnya baik. :)

    ReplyDelete
  4. Engkau bukan pengecut. Tapi engkau berdiri di satu tempat yang selayaknya engkau berdiri.

    ReplyDelete
  5. sebuk nak menceritakan hal orang.
    heishhh~

    ReplyDelete
  6. mohon semua perkosa kan diri

    ReplyDelete
  7. pengecutnya kita yang bukan dari mulut kita adalah kecutan mereka dari mulut mereka..

    ReplyDelete
  8. Senyapkah mulut mereka?
    mampukah kita mengawal mulut2 mereka?
    ingin ku tahu siapa mereka, lalu ku cilikan satu persatu.

    ReplyDelete
  9. AnonymousMay 18, 2012

    lu rse lu tu ckup bagus ke na celakakn n bgsatkn owg? mak bpk lu ta ajar adab ke babi? aq rse ko yg ptut celakakn n bangsatkn dri sndr...

    p/s: ko jgn prsn org skew bce blog ko..ko tlis ta bgus pown.

    ReplyDelete
  10. AnonymousMay 18, 2012

    aq rsew ko gtau je ko skew kt owg tu..aq na tgok jgk cne die reject pompuan ta bleh pkai cm ko nie. KAHKAHKAH

    ReplyDelete
  11. Jap , yang anonymous ni dah kenapa weh ? -.-' kau tak tahu cerita , kau tak dapat nak memahami maksud di sebalik ayat tu , kau nak kecoh pulak dah -.-' pergi mampus . kalau tak suka baca blog ni , tayah laa baca sial .

    ReplyDelete
  12. Aku rasa macam kau je yang takda adab kat sini?

    Aku syak kau ni budak sekolah lagi lah. Cara kau mengeja sama macam masa aku tingkatan 3. Hehe malu nak mengaku tapi itu realiti. Takpa lah dik, dah besar sikit nanti eja baik-baik eh?

    Kalau dia reject aku nanti aku bagitahu kat kau lah ye. Kau chill je.

    p/s: Eh takda orang baca blog aku ke? Dah tu mu mende? Hantu op op op op?

    Adios, HIHIHI :3

    ReplyDelete
  13. eh jap jap , nak tegur pakai acc anon . if kau betul2 ade point yg kukuh , why afraid ? you know " berani kerana benar " . sucha loser kau ni =='

    wei nina , kau dah cakap belum ?

    ReplyDelete
  14. kesian si anom...ninna persetankan sak...

    ReplyDelete
  15. jangan pengecut sangat. diamkan dia dan juga dia. celakakan mereka. haha :D

    ReplyDelete
  16. hahaha.. Buat lawak la si anon ni. ekekekekeke

    ReplyDelete
  17. mohon perlahankan suara..agaga

    ReplyDelete
  18. anon si celaka.
    mungkin lah,kan?

    ReplyDelete